WELKOM OP DE BLOG VAN BRACCO ITALIANO REU . KARRO-ARMATO di CACCIOLA ( Milan )















dinsdag 30 november 2010

Winner en Sneeuw




Afgelopen zondag was de Winner dus hier in Amsterdam
De zweedse keurmeester,heeft gedurende de dag heel erg veel ZG,s uitgedeeld.
Nino behaalde 2U en het res-cacib ,hij vond hem veel fraaie punten hebben,echter vond hem wat te gespierd,waardoor de rug wat strak werd,hij heeft daar wel enigzins gelijk in,maar Nino is nu eenmaal een praktijk hond,wat overigens toch moeilijk te combineren is met show.Vanaf nu mag hij dan ook volledig jachthond zijn.
Ben vanmorgen lekker met de heren de sneeuw in geweest,had Sénso en Fíero echter beter een jasje aan kunnen doen,langs het water stond een ijzige wind,door het lage vetgehalte van Fiéro kreeg hij het best een beetje koud.En Sénso loopt zich zelf niet echt warm meer.
Ik wist trouwens niet dat honden ook met hun tanden konden klapperen,maar weet nu dat het wel zo is.Vond het zo zielig.!!
Al met al hebben we wel genoten,leuk om al die sporen van konijnen en vossen te kijken.Fijn ook dat die twee ook nog lekker wat sneeuw mee mogen maken.De foto,s zijn van zaterdag,dus lag er maar een klein laagje sneeuw,en had Nino bezigheden elders.( de hazenrug en de bouten staan nu te pruttelen ).