WELKOM OP DE BLOG VAN BRACCO ITALIANO REU . KARRO-ARMATO di CACCIOLA ( Milan )















zaterdag 24 april 2010

Ongelukkige Nino

Vorig weekend tijdens de wandeling,kwam Nino plots aan met een bijna niet te stelpen bloedende wond aan zijn achterpoot.Het in de stad wonen heeft soms zijn voordelen,in dit geval het snel bij een dierenarts kunnen zijn. In dit geval gelukkig die van ons zelf.Gelukkig had Oscar de bloeding inmiddels toch al kunnen stoppen.
Een lelijk gat tussen de tenen,waarschijnlijk glas of riet.Who nows !!
Een aantal hechtingen later en een mooi groen verband waren het resultaat.De volgende dag toch lekker naar de training weliswaar met een mooie schoen aan,echter tijdens de verloren zoek,wilde Nino waarschijnlijk eens testen of de schoen waterdicht was,en ging dus gewoon te water,met verband en schoen.Daar een nat vies verband ook niet echt bevordelijk is voor een verse wond,het dus maar verwijderd.
Dag groen verband !! dan maar laten drogen.
Afgelopen donderdag na een fiks modderbad,dat waarschijnlijk te koud is geweest,had meneer dus een "Gold water tail "of te wel een "koud water staart.Een pijnlijke aangelegenheid,waarbij de kou op de staart spieren en aanhechting slaat,het reultaat is dat de staart als een soort dood aanhangsel naar beneden hangt en niet omhoog kan komen.Het oogt nogal lullig en de hond kan er koortsig van zijn.Pijnstillertjes dus.
Goed nieuws is dat ik vandaag de hechtingen verwijderd heb,en dat ziet er in ieder geval goed uit.
Een paar daagjes rustig aan maar,met dit heerschap.